Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίζει με Ουρουγουάη ο Mo Salah!

Παίζει με Ουρουγουάη ο Mo Salah!

Πολύ καλά νέα για την Αίγυπτο, καθώς ο Mohamed Salah φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Ουρουγουάη την Παρασκευή (15/6).

Όπως δήλωσε ο προπονητής της Αιγύπτου, Hector Raul Couper στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα : “ Μπορώ να πώ, ότι είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι θα αγωνιστεί ο Mohamed Salah κόντρα στην Ουρουγουαή. Βέβαια, πάντα υπάρχει μια επιφυλακτικότητα για πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. ”

Συνέχισε λέγοντας : “ Προσπαθούμε να τον κάνουμε να αισθάνεται αισιόδοξος. Οι γιατροί έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεσή του. Ξέρω τον Salah πολύ καλά, είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα. ”

“ Αν τελικά, αποφασίσει να αγωνιστεί θα είμαστε βέβαιοι πως, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και είναι σε θέση να παίξει. Αν προκύψει κάποιο θέμα της τελευταίας στιγμής να είστε, πως θα κάνουμε τα πάντα, για να το λύσουμε και αγωνιστεί ο Mo.” Είπε ο Raul Couper.

Η Αίγυπτος του Φαραώ κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο αύριο (15/6, ημέρα των γενεθλίων του Mo) στις 15:00 ώρα Ελλάδος κόντρα στην Ουρουγουάη στην Ekaterinburg Arena για τον πρώτο όμιλο.

O Lambert φαίνεται να είναι υποστηρικτής του Mo.
Θέλει να πανηγυρίσει ξάνα ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com